Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Richtlijnen voor de campus

Vanwege de huidige maatregelen van de overheid is het onderwijs aan de UvA digitaal, op enkele uitzonderingen na. Activiteiten en lessen op de campus zijn beperkt en zo ingericht dat we 1,5 meter uit elkaar kunnen blijven.

Thuiswerken en -studeren 

Iedereen werkt of studeert thuis, tenzij het echt niet anders kan. Uitzonderingen zijn noodzakelijke werkzaamheden die niet vanuit huis kunnen plaatsvinden, zoals praktijkonderzoek en het beheer van faciliteiten.
Kijk voor de meest actuele informatie rondom coronamaatregelen naar de Updates-coronavirus of de FAQs over de verschillende thema’s.

Heb je vragen over jouw specifieke situatie: neem dan contact op met je leidinggevende of de Student Service Desks. Andere vragen: coronavragen@uva.nl.

Video 'Samen veilig studeren op de UvA'

Video wordt geladen..
Coronafilm UvA

Veilig werken en studeren op campus

Bezoek je een van de campussen? Zorg ervoor dat je de richtlijnen volgt. Bewaar een veilige afstand, was regelmatig je handen en volg de aangegeven routes.

Op het gebied van ventilatie heeft de UvA aanvullende maatregelen genomen om studenten en medewerkers een veilige werk- en studieomgeving te bieden. Meer informatie over ventilatie vinden medewerkers en studenten in de A-Z lijst.

Meer informatie over de verschillende openingstijden en toegankelijkheid van campusgebouwen en over gezondheidsmaatregelen vind je op onze coronavirus FAQ-pagina's.